A homepage section

Începem sezonul! În 24 februarie Alergotura vă propune Team-Up and Run – o competiție în care vă puteți testa condiția fizică, și nu oricum, ci în echipă. Va fi un test de viteză combinat cu răbdarea de a-ți aștepta și încuraja coechipierii.

 

Poți face echipă cu prietenii de care ești nedespărțit, care-ți sunt aproape la bine și la greu știind că împreună cu ei poți trece peste orice obstacol. Poți face echipă cu colegii de serviciu, să demonstrați că aveți o echipă capabilă de performanțe și în afara cerințelor convenționale. Sau poți să-ți provoci familia la un turneu cu multă mișcare.

 

Evenimentul este la a doua organizare și îmbină probe de alergare cu cele de condiție fizică și abilități sportive. Ingredientele secrete sunt stăpânirea de sine și determinarea, care fac din Team-UP and Run un eveniment extra-dinamic. Astfel punem în lumină una din valorile indispensabile succesului – Echipa!. Vă invităm astfel să participați la o surprinzătoare sesiune de team-building.

 

”Munca în echipă este sursa ce le permite oamenilor obișnuiți sa atingă rezultate neobișnuite” spunea Andrew Carnegie, cel mai bogat om din lume in 1901. La aproape 120 de ani putem demonstra ca dictonul funcționează bine și în sport. În 2016 am avut echipe excepționale care au realizat adevărate recorduri – rezultate-finale-tur2016. În 2018 știm cum se face și cu siguranță vom îmbunătăți recordurile, pe de o parte pentru că vă propunem un traseu nou, care va beneficia de noile construcții Openville și de inventivitatea echipei WorldClass, iar pe de altă parte pentru că multe dintre echipe sunt deja formate și așteaptă în bloc-start.

 

Noi am pregătit medaliile pentru toți participanții și premiile pentru echipele câștigătoare. Așteptăm la eveniment toți iubitorii de mișcare cu vârsta de minimum 14 ani și formează o echipă de 3 persoane, indiferent de gen.