Calendar înscriere și taxe

Înscrierea se va face online pe site-ul https://www.teamupandrun.ro/ pana în data de 29 februarie 2024 ora 23:59 sau la epuizarea numărului total de 40 de echipe. NU vor fi acceptate înscrieri la locul desfășurării evenimentului, înainte de concurs.

Înscrierea are ca scop rezervarea unui număr de concurs pentru membrii unei echipe și se face pe principiul “prima echipa venita – prima echipa servita”.

Numerele de concurs sunt limitate pentru fiecare proba, după cum urmează:

Cursa 1 (Ștafeta: maxim 20 echipe

Cursa 2 (Împreuna: maxim 20 echipe

În funcție de dinamica înscrierilor organizatorul își rezerva dreptul de a modifica numărul de echipe alocate fiecărei curse. Odată înscrierea făcuta, numele și componenta echipei vor fi publicate pe acest site.

Participarea la acest eveniment se face pe baza demonstrării achitării unei taxe de participare. Pachete se vând pe echipe de trei persoane, urmând ca membri echipelor să-și stranga/deconteze/împartă intre ei contribuția individuala. Tarifele de mai jos reprezinta totalurile pentru o echipa (3 persoane):

  Tarif echipa (RON)
Echipa standard 300
Echipa cu trei membri Alergotura in componenta 270
Echipa cu doi membri Alergotura in componenta 255
Echipa cu un membru Alergotura in componenta 225
 Echipa cu inscriere platita de companie – (detalii) 500

Nota: Reducerea pentru echipele ce au in componenta membri Alergotura se aplica doar pentru echipele care NU sunt sponsorizate de catre companii/firme, caz in care se aplica tariful pentru companie.

Achitarea taxei de participare se poate face:

  • În procesul de înscriere selectând cursa  dorita și făcând plata cu cardul;
  • În termen de 3 zile de la înscriere prin depunere cash sau transfer bancar în contul Alergotura de mai jos, menționând la detaliile de plata: „Participare TUR 2024, Cursa (Impreuna  sau Stafeta) – Nume echipa”

RO45.BACX.0000.0007.9166.2000 al CS Asociația Alergotura deschis la Unicredit Bank,  CIF 30549630