Concept eveniment

Ai prieteni de care esti nedespartit, care-ti sunt intotdeauna aproape la bine si la greu si impreuna cu care stii ca poti trece peste orice obstacol? Vrei sa-ti construiesti asemenea prieteni? Sunteti o echipa de colegi de serviciu care functioneaza “ca unsa”? Sunteti membrii aceleasi familii si va ajutati intotdeauna unul pe celalalt? Haideti sa va puneti fortele si determinarea la incercare!

Alergotura continua un concept organizat in premiera in Timisoara in acest format incepand din 2016 si ii adauga un element inedit, pentru un oras situat la campie, cum este Timisoara: muuulta urcare! Pe masura ce complexul Iulius Town se dezvolta adaugam cladirile UBC in cadreul probelor de concurs. E un concurs cu multe scari!

Un eveniment dinamic prin care punem in lumina una din valorile indispensabile succesului: Echipa! Va invitam deci sa participati, impreuna cu prietenii, colegii de serviciu sau familia la o surprinzatoare sesiune de team-building.

Una dintre valorile Alergotura este Echipa și de aceea ne-am propus ca acest eveniment să fie unul în care se aleargă în echipă, fiind premiate doar echipele și nu sunt acordate premii individuale. La eveniment pot participa toți iubitorii de miscare care au împlinit 16 ani și formează o echipă de 3 persoane, indiferent de gen.

Cele doua curse ale evenimentului vor avea loc in:

– sala de fitness World Class, unde va trebui sa efectuati o serie de exercitii fizice care sa-i multumeasca pe arbitri, astfel incat sa va permita sa puteti continua cursa

– spatiile exterioare ale Iulius TownIulius Gardens, alergare urbana

– noile  cladiri de birouri United Business Center 1, 2 și 3, scari, scari si iar scari…

Cursele sunt gandite pentru a pune la incercare viteza, concentrarea si coeziunea fiecarei echipe, fiind o buna oportunitate de a consolida prietenii vechi sau de a crea unele noi. Concursul in sine este conceput ca o ocazie pentru ca echipele să își testeze limitele și să se sudeze.

Etapele concursului (valabil atat la cursa „Impreuna” cat si la cursa „Stafeta”

a) Calificarea – fiecare echipa parcurge traseul stabilit inregitrandu-i-se timpul total. Se va intocmi un clasament pentru fiecare Categorie (Feminin, Masculin, Mixt)

b) Finala – primele patru echipe din fiecare Categorie se vor califica in finala unde vor parcurge simultan traseul urmand a fi reconometrate. Clasamentul final se intocmeste luand in considerare doar timpii din finala.

Incepand cu editia februarie 2019 am introdus Cupele Team up & Run „Best Team” pentru echipele firmelor!

Daca echipa ta este formata din colegi la aceeasi firma si participarea voastra este sponsorizata de catre  aceasta firma atunci puteti selecta in formularul de inscriere sa fiti clasificati in una din Cupele TUR „Best Team”

  • Best IT Team – pentru firmele implicate in IT
  • Best Automotive Team – pentru firmele din domeniul Automotive
  • Best Law and Order Team – pentru echipele de la Jandarmerie, ISU, Politie, firme de paza, cabinete de avocatura, etc

Cupele TUR „Best Team” se vor acorda echipelor care  cel mai mic timp dupa etapa de calificare (rezultatele din finala nu conteaza), indiferent de categoria (F, M, X) la care au participat. Se acorda cate o singura Cupa pentru fiecare ramura (IT, Automative, L&O).