Concept eveniment

Ai prieteni de care esti nedespartit, care-ti sunt intotdeauna aproape la bine si la greu si impreuna cu care stii ca poti trece peste orice obstacol? Vrei sa-ti construiesti asemenea prieteni? Sunteti o echipa de colegi de serviciu care functioneaza “ca unsa”? Sunteti membrii aceleasi familii si va ajutati intotdeauna unul pe celalalt? Haideti sa va puneti fortele si determinarea la incercare!

Alergotura continua un concept organizat in premiera in Timisoara in acest format anul trecut, si ii adauga un element inedit, pentru un oras situat pe plat, cum este Timisoara: muuulta urcare!

Un eveniment dinamic prin care punem in lumina una din valorile indispensabile succesului: Echipa! Va invitam deci sa participati, impreuna cu prietenii, colegii de serviciu sau familia la o surprinzatoare sesiune de team-building.

Una dintre valorile Alergotura este Echipa și de aceea ne-am propus ca acest eveniment să fie unul în care se aleargă în echipă, sunt premiate doar echipele și nu sunt acordate premii individuale. La eveniment pot participa toți iubitorii de miscare care au împlinit 16 ani și formează o echipă de 3 persoane, indiferent de gen.

Cele doua curse ale evenimentului vor avea loc in:

– sala de fitness World Class, unde va trebui sa efectuati o serie de exercitii fizice care sa-i multumeasca pe arbitri, astfel incat sa va permita sa puteti continua cursa

– pe terasele exterioare ale Iulius Mall precum si in noua parcare supraterana de la Open Ville, alergare urbana

– noile  cladiri de birouri United Business Center 1 si 2, scari, scari si iar scari…

Asta daca nu vom schimba in ultimul moment conceptul 🙂

Cursele sunt gandite pentru a pune la incercare viteza, concentrarea si coeziunea fiecarei echipe, fiind o buna oportunitate de a consolida prietenii vechi sau de a crea unele noi. Concursul in sine este conceput ca o ocazie pentru ca echipele să își testeze limitele și să se sudeze.