Concept eveniment

Ai prieteni de care ești nedesparțit, care-ți sunt întotdeauna aproape la bine și la greu si impreuna cu care stii ca poti trece peste orice obstacol? Vrei sa-ti construiesti asemenea prieteni? Sunteti o echipa de colegi de serviciu care functioneaza “ca unsă? Sunteti membrii ai aceleași familii și vă ajutați întotdeauna unul pe celălalt? Haideți să vă puneți forțele și determinarea la încercare!

Alergotura continua un concept organizat in premiera in Timisoara in acest format incepand din 2016 si ii adauga un element inedit, pentru un oras situat la campie, cum este Timisoara: muuulta urcare! Pe masura ce complexul Iulius Town s-a dezvoltat am tot adaugat cladirile UBC in cadreul probelor de concurs. E un concurs cu multe scari!

Un eveniment dinamic prin care punem in lumina una din valorile indispensabile succesului: Echipa! Va invitam deci sa participati, impreuna cu prietenii, colegii de serviciu sau familia la o surprinzatoare sesiune de team-building, fiind premiate doar echipele și nu sunt acordate premii individuale. La eveniment pot participa toți iubitorii de miscare care au împlinit 16 ani și formează o echipă de 3 persoane, indiferent de gen.

Cele doua curse ale evenimentului vor avea loc in:

– sala de fitness World Class, unde va trebui sa efectuati o serie de exercitii fizice care sa-i multumeasca pe arbitri, astfel incat sa va permita sa puteti continua cursa

– spatiile exterioare ale Iulius TownIulius Gardens, alergare urbana

– cladirile de birouri United Business Center 1, 2 și 3, scari, scari si iar scari…

Cursele sunt gandite pentru a pune la incercare viteza, concentrarea si coeziunea fiecarei echipe, fiind o buna oportunitate de a consolida prietenii vechi sau de a crea unele noi. Concursul in sine este conceput ca o ocazie pentru ca echipele să își testeze limitele și să se sudeze.

Etapele concursului (valabil atat la cursa „Impreuna” cat si la cursa „Stafeta”

a) Calificarea – fiecare echipa parcurge traseul stabilit inregitrandu-i-se timpul total. Se va intocmi un clasament pentru fiecare Categorie (Feminin, Masculin, Mixt)

b) Finala – primele patru echipe din fiecare Categorie se vor califica in finala unde vor parcurge simultan traseul urmand a fi reconometrate. Clasamentul final se intocmeste luand in considerare doar timpii din finala.