Curse

Puteți alege sa participați la una dintre cele doua curse:

Cursa “ȘTAFETA” va testa abilitățile componenților echipei pe cate unul din cele trei tronsoane; fiecare membru al echipei își poate alege tronsonul care ii pune cel mai bine în valoare calitățile și preda ștafeta (cipul de concurs) la finalizarea tronsonului respectiv următorului coleg din echipa sa.

Cursa “ÎMPREUNAva testa coeziunea echipei, care va trebui sa parcurgă împreuna întregul traseu și sa ajungă la linia de sosire în același timp; distanta maxima dintre oricare doi membri ai echipei la finish nu poate fi mai mare de 3 metri. E de asteptat ca pe parcursul cursei membri echipei sa alerge in grup, ajutandu-se si incurajandu-se unul pe celalat!

Ambele curse vor avea doua etape:

o    Calificarea – fiecare echipa va parcurge traseul urmând ca cele mai bune echipe sa intre în finala. Numărul echipelor finaliste se va anunța după terminarea înscrierilor dar va fi de maxim 4 pentru fiecare categorie (masculin, feminin, mixt).

o    Finala – echipele calificate în finala vor mai parcurge odată traseul, urmând ca podiumul sa fie decis de timpul obținut în finala. Timpul obtinut in calificari nu are relevanta pentru Finala.

Pentru fiecare cursa, startul se va da în ordinea numerelor de concurs, pentru fiecare proba in parte.