Despre organizator

Asociatia Alergotura e o poveste frumoasa. Ceva de vis si de viralizat. Ca sanatatea. Un club de alergatori. Povestea noastra video o aveti si aici spusa de Digi24 intr-un reportaj national.

Asociatia Alergotura e o poveste frumoasa. Ceva de vis si de viralizat. Ca sanatatea. Un club de alergatori. Povestea noastra video o aveti si aici spusa de Digi24 intr-un reportaj national.
Clubul tau sanatos. Iubim sanatatea si ne place sa fim sanatosi. Suntem un mix superb de oameni tineri si tineri mai copti (catre 50 de primaveri). 🙂
De la inceput. In mai 2011, am luat o piatra in gura si-am zis ‘hai’. De-atunci nu ne-a oprit nici vantul, nici ploaia, nici omatul. Nici chiar comoditatea. Am pornit nebunia cu speranta ca oamenii au puterea de a se motiva unii pe ceilalti, impreuna. Iar joggingul e un super motiv pentru sanatate.
Alergare cu de toate pentru toti. Sanatatea nu discrimineaza. Unii acum gusta miscarea prin alergare, cu 2-3 km alergati pe tura, cate 5-10 minute. Vezi? N-o sa fii singur. Altii sunt chiar maratonisti sau triatlonisti si participa in competitii de zeci de kilometri. Daca esti avansat, avem printre noi si de-ai tai. Oricine are cel putin 10 motive sa alerge. Vino cu noi și dacă îți place grupul poți deveni membru!

Înainte de prima ta tură, poti sa stii despre grupul de alergatori ca aprecieaza:

Spiritul deschis. Parem multi in Asociatia ‘Alergotura’, dar atmosfera chiar e prietenoasa si ‘cozy’. Noii prieteni sunt intotdeauna bineveniti, oricat de antrenati ar fi. Da, inclusiv tu!

Fara ego! Daca singura ta grija este cat de repede poti sa alergi atunci nu pe noi trebuie sa ne cauti. Nu este loc de macho-isme in Alergotura. Sunt ture pentru incepatori si ture pentru performeri. Alege!

Socializare & fun. Pe multi ne motiveaza alergarea in grup. Iar dupa doza de sanatate, urmeaza cea de fun la o terasa sau intr-un pub. Acum suntem deja o gasca de prieteni, ne inspiram unii pe altii si incercam sa ne surprindem frumos reciproc ori de cate ori putem.

Pe scurt, Alergotura pentru noi inseamna:

Comunitatea si familia ta sanatoasa, care daruind dobandeste. Noi aducem schimbare si ne-am angajat ca impreuna sa construim o comunitate pozitiva si incurajatoare de oameni care se sprijina intre ei. Reusim sa facem multe lucruri bune, care ne motiveaza sa fim o echipa si sa continuam sa ne bucuram cat mai des de ideile grozave si rezultatele super care le urmeaza.

Un ONG independent, care sa nu depinda de vreun sponsor anume. Dansam dupa cum ne place noua, nu dupa cum ne canta altii. Ne respectam intre noi, ne ascultam si ne consultam ca la “sfatul batranilor”. Impreuna suntem o Voce Unica, dar in care ne auzim toti.

O asociatie cu finantare transparenta, accesibila oricarui membru. Veniturile vor fi folosite doar pentru promovarea obiectivelor clubului. Participarea la activitatile din club este pe baza de voluntariat. Munca dedicata organizarii de evenimente poate fi rasplatita.