Inscriere pentru companii

Team up & Run este un bun prilej de team building. Din ce in ce mai multe companii isi doresc sa isi ajute angajatii sa duca o viata sanatoasa si in acelasi timp isi doresc sa se implice in sponsorizarea evenimentelor sportive.

Incepand cu editia februarie 2019 am introdus Cupele Team up & Run „Best Team” pentru echipele firmelor!

Poti inscrie echipe formate din colegi din cadrul firmei tale carora sa le platesti taxa de inscriere (mai jos gaseti detalii despre implicarea financiara). La inscriere acestia pot selecta in formularul de inscriere sa participe  in una din Cupele TUR „Best Team”

  • Best IT Team – pentru firmele implicate in IT
  • Best Automotive Team – pentru firmele din domeniul Automotive
  • Best Law and Order Team – pentru echipele de la Jandarmerie, ISU, Politie, firme de paza, cabinete de avocatura, etc

Cupele TUR „Best Team” se vor acorda echipelor care  cel mai mic timp dupa etapa de calificare (rezultatele din finala nu conteaza), indiferent de categoria (F, M, X) la care au participat. Se acorda cate o singura Cupa pentru fiecare ramura (IT, Automative, L&O).

Sugeram ca in numele echipei/lor sa se regaseasca numele firmei.

Iata optiunile pe care le ai ca sa te implici ca firma:

  • Poti ajuta evenimentul printr-o sponsorizare care iti va da posibilitatea sa iti promovezi imaginea companiei si sa beneficiezi de un numar de inscrieri gratuite pentru angajati. Pentru detalii despre pachetele de sponsorizare contactraza-ne la mail@alergotura.ro
  • Poti sa platesti inscrierea angajatilor tai, fara nici un fel de alta obligatie, dar fara sa beneficiezi de promovarea imaginii in cadrul evenimentului, alta decat eventualele tricouri pe care colegii tai pot sa le poarte in cursa. Pretul pentru inscrierea unei echipe in acest caz este de 300 de lei. Mai multe detalii le poti obtine daca ne scrii la mail@alergotura.ro