Împreuna

Cursa “ÎMPREUNA” va testa coeziunea echipei, care va trebui sa parcurgă împreuna întregul traseu și sa ajungă la linia de sosire în același timp; distanta maxima dintre oricare doi membri ai echipei la orice moment nu poate fi mai mare de 5 metri, iar viteza echipei e determinata de viteza celui mai lent membru al sau.

 

Ambele curse vor avea doua etape:

o        Calificarea – fiecare echipa va parcurge traseul urmând ca cele mai bune echipe sa intre în finala. Numărul echipelor finaliste se va anunța după terminarea înscrierilor dar va fi de minim 4 pentru fiecare categorie (masculin, feminin, mixt).

o        Finala – echipele calificate în finala vor mai parcurge odată traseul, urmând ca podiumul sa fie decis de timpul obținut in finala.

 

Pentru fiecare cursa, startul se va da în serii; programarea acestora va fi anunțata pe site după finalizarea înscrierilor (18 noiembrie 2018).

O echipa poate alege o singura cursa. În funcție de numărul de echipe înscrise organizatorii își rezerva dreptul de a accepta participarea echipelor la ambele curse.

ATENȚIE! Pentru o înscriere reușita va trebui cel ce inițiază înscrierea echipei sa cunoască, pentru fiecare din cei trei membri : numele, prenumele, data nașterii și o adresa de e-mail valida!