Împreuna

Cursa “ÎMPREUNA” va testa coeziunea echipei, care va trebui sa parcurgă împreuna întregul traseu și sa ajungă la linia de sosire în același timp; distanta maxima dintre oricare doi membri ai echipei sa nu fie mai mare de 3 metri la finish si preferabil si pe durata probei.

Ambele curse vor avea doua etape:

o        Calificarea – fiecare echipa va parcurge traseul urmând ca cele mai bune echipe sa intre în finala. Numărul echipelor finaliste se va anunța după terminarea înscrierilor dar va fi de minim 4 pentru fiecare categorie (masculin, feminin, mixt).

o        Finala – echipele calificate în finala vor mai parcurge odată traseul, urmând ca podiumul sa fie decis de timpul obținut in finala.

 

Pentru fiecare cursa, startul se va da în serii, in ordinea numerelor de concurs.

O echipa poate alege o singura cursa. În funcție de numărul de echipe înscrise organizatorii își rezerva dreptul de a accepta participarea echipelor la ambele curse.

ATENȚIE! Pentru o înscriere reușita va trebui cel ce inițiază înscrierea echipei sa cunoască, pentru fiecare din cei trei membri : numele, prenumele, data nașterii, numărul de telefon, mărimea de tricou și o adresa de e-mail validă!