Ștafeta

Cursa “ȘTAFETA” va testa abilitățile componenților echipei pe cate unul din cele trei tronsoane; fiecare membru al echipei își poate alege tronsonul care ii pune cel mai bine în valoare calitățile și preda stafeta (cipul de concurs) la finalizarea tronsonului respectiv următorului coleg din echipa sa.

Ambele curse “TeamUp and Run” vor avea doua etape:

o        Calificarea – fiecare echipa va parcurge traseul urmând ca cele mai bune echipe sa intre în finala. Numărul echipelor finaliste se va anunța după terminarea înscrierilor dar va fi de minim 4 pentru fiecare categorie (masculin, feminin, mixt).

o        Finala – echipele calificate in finala vor mai parcurge odată traseul, urmând ca podiumul sa fie decis de timpul obținut in finala.

Pentru fiecare cursa, startul se va da în serii in ordinea numerelor de concurs.

O echipa poate alege o singura cursă. În funcție de numărul de echipe înscrise organizatorii își rezerva dreptul de a accepta participarea echipelor la ambele curse.

ATENȚIE! Pentru o înscriere reușita va trebui cel ce inițiază înscrierea echipei sa cunoască, pentru fiecare din cei trei membri : numele, prenumele, numărul de telefon, mărimea tricoului, data nașterii și o adresa de e-mail validă!