Traseu

Pentru ambele curse se va parcurge un traseu constând din trei tronsoane:

Tronson Descriere Cuvântul cheie
A (START) exercitii in sala World Class > 30 de secunde de la iesirea din sala pentru a trece prin poarta de Start (pe terasa din exteriorul Food Court) > terasa cu pietris din jurul Food Court > (Atentie!) coborare pe scari in parcarea portocalie > pct. A pt. schimb 1 Ștafeta FITNESS, alergare pe pietris, coborare scari
B Iesire din parcarea portocalie > urcare pe rampa exterioara din exteriorul noii parcari supraterane > validare la punctul de control > (Atentie!) coborare pe scarile dinspre Calea Sever Bocu > alergare pe trotuar catre cladirea (triunghiulara) UBC 1 > urcare 13 etaje pe scarile dreptunhiulare > punct de hidratare sus > (Atentie!) coborare pe scarile triunghiulare > pct. B pt. schimb 2 Ștafeta > Alergare pe plan înclinat, urcare si coborare scari
C Iesire din UBC 1 > alergare pe trotuar inapoi spre parcarea supraterana > urcare pe scarile dinspre Calea Sever Bocu > traversare parcarea supraterana > coborare pe panta exterioara > la dreapta pe trotuar pe langa benzinaria Lukoil > la dreapta pe trotuar pe langa Mall > la dreapta spre intrarea in cladirea (neagra dreptunghiulara) UBC 2 > 12 etaje urcare pe scări > punct de hidratare sus > (Atentie!) coborare pe scari > iesire UBC 2 > urcare pe scările noi la DM Market > traversare terasă Fabrika > urcare pe scarile exterioare > Finish la terasa Food Court (FINISH) Alergare pe scări, coborare plan inclinat, alergare, urcare si coborare scari.
Link-ul cu exercitiile (video postat pe pagina Fb Alergotura):

Descrierea traseului:
(START) exercitii in sala World Class > 30 de secunde de la iesirea din sala pentru a trece prin poarta de Start (pe platforma din exteriorul Food Court) > terasa cu pietris din jurul Food Court > (Atentie!) coborare pe scari in parcarea portocalie > pct. A pt. schimb 1 Ștafeta > iesire din parcarea portocalie > urcare pe rampa exterioara din exteriorul noii parcari supraterane > validare la punctul de control > (Atentie!) coborare pe scarile dinspre Calea Sever Bocu > alergare pe trotuar catre cladirea (triunghiulara) UBC 1 > urcare 13 etaje pe scarile dreptunhiulare > punct de hidratare sus > (Atentie!) coborare pe scarile triunghiulare > pct. B pt. schimb 2 Ștafeta > iesire din UBC 1 > alergare pe trotuar inapoi spre parcarea supraterana > urcare pe scarile dinspre Calea Sever Bocu > traversare parcarea supraterana > coborare pe panta exterioara > la dreapta pe trotuar pe langa benzinaria Lukoil > la dreapta pe trotuar pe langa Mall > la dreapta spre intrarea in cladirea (neagra dreptunghiulara) UBC 2 > 12 etaje urcare pe scări > punct de hidratare sus > (Atentie!) coborare pe scari > iesire UBC 2 > urcare pe scările noi la DM Market > traversare terasă Fabrika > urcare pe scarile exterioare > Finish la terasa Food Court (FINISH).

Atentie! Rugam toti concurentii sa fie foarte atenti la coborarea si la urcarea scarilor, pantelor si rampelor pentru evitarea accidentarilor!